Crescom
Bemutatkozás Tanusítványok

-Rövid bemutatkozás-

Crescom

Bemutatkozás

Cégtörténet

A CRESCOM Kft. 2003. február 05-én alakult azzal az elhatározással, hogy –megteremtse az üzleti és gyakorlati tapasztalatokon álló, az ügyfelek kívánságára komoly hangsúlyt fektető, változatos, világszínvonalat képviselő tűzijáték szolgáltatást.


A társaság komoly referenciákat szerzett nagy volumenű tűzijátékok kivitelezésével, és jelentős piaci részesedésre tett szert. A vállalkozás európai mércével is egyedül álló infrastrukturális háttérrel rendelkezik: Dunakeszin szakszerűen felszerelt iroda 34 munkaállomással segíti a munkát, saját tulajdonú raktárbázisa Balatonfűzfőn, az ipari parkban létesült. Magyarországon és Európában egyedülálló módon mindenben megfelel a tevékenységhez szükséges vonatkozó előírásoknak, és volumenében képes több ország pirotechnikai igényeinek kielégítésére.

Időközben a multinacionális cégekkel, valamint kínai kapcsolatunknak köszönhetően több terméket is disztribútorként szállítunk szinte az összes Magyarországon található nemzetközi áruházláncba.

Stratégia céljaink értelmében a jövőben szeretnénk az áruházi disztribúcióban még nagyobb szerepet vállalni, illetve a fűzfői telephelyünkön újabb munkahelyeket teremteni. Elindítottuk tűzijátékok magyarországi gyártását, hamarosan indul az első tűzijáték és robbanóanyagok megsemmisítésére szolgáló létesítmény is. A fűzfői bázisra épül a nemzetközi ADR logisztikai szolgáltatás végzése is, melyek összefüggenek, és támogatják eddigi tevékenységeinket.

A megújuló energia szegmensünk a fenti kapcsolatrendszerből származik, amelyet kiegészítünk saját innovációinkkal, és Európai Uniós Kutatás fejlesztési projektjeinkkel.

Beszállítóként napenergia parkokba veszünk részt, és a lakosság felé is innovatív technológiákat kínálunk.

A modern technológiák kapcsán indult el legfiatalabb üzletágunk a robotika, amely elsősorban az emberi munkát, és környezetet támogató akár mesterséges intelligenciát is magában foglaló technológiákat takar. Terveink szerint 2021 végéig átadjuk az első robotokat gyártó üzemünket.